وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

آیت‌الله رئیسی: ظرفیت‌های متنوعی برای گسترش روابط میان تهران و بلگراد وجود دارد

رئیس جمهور در گفت‌وگوی تلفنی صربستان تاکید کرد: ظرفیت‌های متنوعی برای گسترش سودمند روابط میان تهران و بلگراد وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۲ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 02
کد خبر: ۱۳۲۰۳۶

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی شامگاه دوشنبه در پاسخ به تماس تلفنی «الکساندر ووچیچ» رئیس جمهور صربستان گفت: ظرفیت‌های متنوع موجود در دو کشور، این امکان را فراهم ساخته که تعاملات و روابط تهران و بلگراد به سطحی بسیار بالاتر از آنچه در حال حاضر وجود دارد، ارتقا یابد.

رئیس جمهور با بیان اینکه گسترش روابط دوجانبه ایران و صربستان زمینه مناسبی برای ارتقای سطح تعاملات بین‌المللی دو کشور ایجاد خواهد کرد، خطاب به رئیس جمهور صربستان اظهار داشت: آماده استقبال از جنابعالی در تهران هستیم و مطمئنم که گفتگوها و رایزنی‌های ما در جریان این سفر نقش موثری در گسترش مناسبات فیمابین خواهد داشت.
«الکساندر ووچیچ» رئیس جمهور صربستان نیز در این گفتگوی تلفنی با تبریک فرارسیدن عید سعید فطر به رئیس جمهور و مردم کشورمان افزود: ظرفیت‌ها و فضاهای همکاری فراوان در بالاترین سطوح را با یکدیگر داریم.
رئیس جمهور صربستان با ابراز تمایل خود برای سفر به ایران تصریح کرد: بالاترین و بهترین سطح ممکن از هیات همراهان را با خود به این سفر خواهم آورد تا بتوانیم درباره همه زمینه‌های موجود برای گسترش همکاری‌ها گفتگو و رایزنی کنیم.

کلمات کلیدی: رئیس جمهور
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار